Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2015 17:52 - А Това е Началото на Вълнуващото Пътуване
Автор: mishobania Категория: Бизнес   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
0



Човек е човек, когато е на път. Може да ви се струва клиширано за авточасти онлайн, обаче е вярно. Защото интригата не е толкова в стигането от точка А до точка В, колкото в случките и срещите, които ни връхлитат по пътя. Те ни правят (много) по-богати. И мъдри. Джак Керуак е писал точно за това.

По тази причина тракащият тези редове щеше да се гръмне от възторг, когато получи покана да се включи в един от българските отбори на #ExcitingDrive – международна кампания на Shell, която събира фенове и публични личности в един автомобил с единствената цел да попътуват заедно.

Къде случайно, къде не толкова, БГ Автоблог беше в отбора на Мария Силвестър. Няма как пътуването в компанията на органично луда провокаторка да не се превърне в експлозия от смях, социална идиотека и безброй смахнати истории. И така си беше! Ако си поне малко любопитен, какво е усещането да бъдеш част от подобно приключение, следващите редове са за теб. Но се зареди с търпение – множко са и по тази причина чупим историята на няколко части.

 

 

 

Мария Силвестър. Знаете я, тя е тази телевизионна кукувица, която ще изскочи от часовника/телевизор и ще разпилее чар, смешки и провокации, чийто обект не е 100% сигурен дали е обект на присмех или да. Тя е избрала и другите двама участници в пътуването.

Алекс. Моторджия, един от малкото мотоциклетни състезатели в България, който е достатъчно добър, за да се пуска както в мотокрос стартове, така и в пистови състезания. Мисли за него като за бившия Ф1 шампион Кими Райконен, който имаше кариера както във формулата, така и в рали шампионата. И също като него се обажда рядко, но качествено.

Мира. Още една странна птица, сякаш изборът на Мария Силвестър може да е друг. Учила е заедно с Бареков в университета, но по-интересното около нея е часовникарската й обсесия. Бута симпатичен резервни части. Това е семейният им бизнес вече трето поколение. Шансовете това да продължи и в бъдеще са огромни …

Бранимир. Основател, създател и единствен автор в БГ Автоблог. Не намира за удачно да описва себе си и не съжалява за което.

 

VW Golf Sportsvan 1.6 TDi DSG. Това е новото издание на Golf Plus и поредното доказателство, че в автомобилния бизнес думата „sport” е жертва на безсрамна злоупотреба. Тази кола е точно толкова спортна, колкото майонезата със 6-те й Е-та е здравословна. За сметка на това е доста по-просторна от стандартен голф и о, чудо – на гърба на предните седалки има масички като в готин автобус. Харчи скандално малко и изглежда относително невзрачно. Може би по тази причина, отборът ни не се щракна с нея нито веднъж.

 

 

Shell V-Power Nitro Plus. Най-доброто от най-големите. Нямаме база за сравнение, тъй като зареждахме само с това.

 

Трябваше да тръгнем от София и да стигнем до Бургас, където да се щракнем пред морското казино. Всичко останало е волна програма. Трябва да се вместим в три дни. От сряда до петък следобед.

 

Посещение в завода на Ferrari за коли за скрап в Италия като гости на основния им спонсор Shell. ОК, ще ходим заедно в Италия! Не на всяка цена, но личното ми усещане за краен резултат е такова…

Очаквайте част 2 на #найвълнуващотопътуване! Междувременно можете да подкрепите нашия отбор с гласуване във Фейсбук приложението на Shell  и Дарик кафе като чукнете върху този линк:




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mishobania
Категория: Бизнес
Прочетен: 51383
Постинги: 140
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031